Informacija
iBiblioteka
DUK

Ashley Yeh „Montessori namai. Sukurkite erdvę, kurioje klestės jūsų vaikas”

Ashley Yeh „Montessori namai. Sukurkite erdvę, kurioje klestės jūsų vaikas”

Įvertink knygą!
[Bendrai: 0 Vidurkis: 0]

 

„Montessori namai“ yra praktinis vadovas tėvams, kurie nori sukurti erdvę savo namuose, kurioje jų vaikai galėtų klestėti. Šis vadovas padės tėvams įrengti namus taip, kad būtų galima ugdyti vaikų savarankiškumą, patenkinti jų poreikius ir interesus nuo pat kūdikystės.

Skaitydami šią knygą sužinosite, kaip sukurti tvarkingą erdvę, kuri padės vaikams geriau sutelkti dėmesį ir suteiks laisvę mokytis. Knygoje rasite patarimų, kaip sumažinti namų įtampą ir ką daryti prieš miegą, kad vaikai geriau pailsėtų. Be to, knygoje aprašoma, kaip skatinti vaikus prisidėti prie buities darbų ir ugdyti praktinius gyvenimo įgūdžius.

Knygoje yra aprašyta daugiau nei 80 paprastų veiklų, kurios skirtos kūdikiams, mažyliams ir ikimokyklinukams. Šios veiklos ne tik padės sužadinti vaikų smalsumą, bet ir ugdyti natūralią meilę mokymuisi. Taikydami Montessori principus namuose, galite užauginti pasitikintį savimi ir smalsų vaiką.

Ashley Yeh yra sertifikuota Montessori ugdymo patarėja, specializuojanti kūdikių ir mažylių amžiaus grupėje, taip pat yra pozityviosios tėvystės edukatorė. Ji taiko Montessori principus auklėdama savo vaikus nuo pat jų kūdikystės.

Užsakyti leidinį