„Pagalbos moterims linijos“ veiklos ir savanorystės pristatymas


Renginio detalės

„Pagalbos moterims linijos“ veiklos ir savanorystės pristatymas„Pagalbos moterims linija“ stiprina savo komandą ir kviečia susipažinti! Jos veiklą ir savanorystę rugsėjo 4 d. 18.00 val. Ąžuolyno bibliotekos Ąžuolo salėje (Radastų g. 2, 2 a.) pristatys organizacijos Kauno padalinio vadovė Aušra Stankūnienė.

APIE LINIJĄ

Principu „moteris – moteriai“ veikiančios „Pagalbos moterims linijos“ pagrindinis tikslas – nemokamai teikti emocinę paramą tuo metu, kai jos labiausiai reikia, padėti įveikti psichologinę krizę, informuoti apie kitas pagalbos galimybes. Į liniją gali kreiptis (telefonu, internetu, rašyti laiškus) žmonės, gyvenime susiduriantys su įvairiais sunkumais ir skaudžiais išgyvenimais. Prie telefono budi ir į žinutes atsakinėja specialius mokymus praėjusios savanorės, kurios išklauso, palaiko, būna šalia, kai sunku priimti sprendimą, taip pat prireikus nukreipia, kur pagalbos ar informacijos ieškoti toliau.

SAVANORIAUK!

Šiuo metu Kaune renkama nauja savanorių grupė. Kviečiame prie jos prisijungti! Juk savanorystė – pati geriausia galimybė padėti kitiems. Be to, galima realizuoti savo gabumus bei talentus, taip pat įgyti naujos patirties ir įgūdžių.

Emocinė parama teikiama nemokamai visą parą.

Tel. nr. 8 800 66 366

Pokalbis internetu: www.pagalbosmoterimslinija.lt

Renginio metu bus fotografuojama ir / ar filmuojama, todėl jūs galite būti matomi renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti paskelbti įvairiose medijos priemonėse.