Informacija
iBiblioteka
DUK

Ekskursijos radastų g. 2

Po rekonstrukcijos atsiverianti Ąžuolyno biblioteka kviečia sugrįžti į modernizuotas ir jaukias, begales atradimų žadančias erdves. Ta proga paruoštos net keturios nuotaikingos, daug naujo ir įdomaus lankytojų akims ir mintims suteiksiančios ekskursijos, kurios nukels į netikėčiausius Mažojo Ąžuolyno praeities epizodus, o jau turimą žinių bagažą papildys įdomiausiais faktais apie Ąžuolyno bibliotekos raidą, ekologinės ir technologinės bibliotekos pažangos istorijos kelią.

Kviečiame registruotis į ekskursijas, kurios vyks sausio 20, 24, 31 d., vasario 7, 10, 14, 21, 28 d.

Ekskursija „Ąžuolyno biblioteka – praeitis ir dabartis“ nukels į netikėčiausius Mažojo Ąžuolyno praeities epizodus, o jau turimą žinių bagažą papildys įdomiausiais faktais apie Ąžuolyno bibliotekos raidą ir netikėtomis detalėmis iš bibliotekos statybų istorijos. Susipažinsite su modernizuotomis bibliotekos erdvėmis, sužinosite buvusią ir esamą patalpų paskirtį, pamatysite rekonstrukcijos metu išsaugotas autentiškas interjero detales. Ekskursija subalansuota bibliotekos svečiams, mėgstantiems naujoves su istorijos prieskoniu!

Registracija >>>

Ekskursija „LiteraTuras: kelionė po modernizuotą Ąžuolyno biblioteką“ kvies sugrįžti į atnaujintas Ąžuolyno bibliotekos erdves, susipažinti su pasikeitusiu atvirų fondų išdėstymu, patyrinėti atokvėpio ir įkvėpimo užuovėjas, įsijausti į bibliotekininko vaidmenį bei išbandyti skirtingas patyrimines veiklas. Sužinokite, kokias istorijas nuo šiol pasakos biblioteka parke ir parkas bibliotekoje!

Registracija >>>

Patyriminė ekskursija „Susitikime BibliotEKOje“ ves 11–16 metų paauglius ekologinės bibliotekos istorijos keliais. Sužinosite technologinės bibliotekos pažangos – perėjimo nuo popieriaus prie skaitmeninimo – reikšmę, išbandysite bibliotekos inovacijas, pažinsite Išradimų būstinę. Patirkite ir ištirkite ekologinę bibliotekos misiją!

Registracija >>>

Ekskursija „Biblioteka vaikams: skaityk, išgirsk ir patirk“ pakvies vaikus ir jų tėvelius apsilankyti po rekonstrukcijos atsivėrusioje naujoje Vaikų ir jaunimo erdvėje. Susipažinsite su gausiu leidinių fondu, pamatysite įdomiausias, naujausias knygas, sužinosite apie čia vykstančias edukacijas, kūrybines dirbtuves, renginius, knygų pristatymus, Kultūros paso programą ir kt.

Registracija >>>

Pasirinkite norimą datą, užsiregistruokite ir pasimėgaukite!

Lauksime Jūsų Ąžuolyno bibliotekoje, adresu Radastų g. 2, Kaunas.

Mokymų metu bus fotografuojama ir / ar filmuojama, todėl jūs galite būti matomi renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti paskelbti įvairiose medijos priemonėse.