Informacija
iBiblioteka
DUK

Paskaita senjorams „Sveika burna – sveikas Tu“

Ar žinote, kokios burnos priežiūros reikia vyresniame amžiuje? Ar higienai palaikyti pakanka vien dantų šepetėlio ir pastos? Spalio 25 d. 11.00 val. Ąžuolyno bibliotekos Ąžuolo salėje (Radastų g. 2, 2 a.) vyks Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro paskaita „Sveika burna – sveikas Tu“. Paskaitos metu bus aptariama burnos higienos svarba vyresniame amžiuje, higienos įpročių sąsajos su įvairiomis ligomis ir bendra organizmo būkle. Paskaitą senjorams ves ir į klausimus atsakys burnos higienistė Diana Giršiūtė.

Ar žinote, kokios burnos priežiūros reikia vyresniame amžiuje? Ar higienai palaikyti pakanka vien dantų šepetėlio ir pastos?

Spalio 25 d. 11.00 val. Ąžuolyno bibliotekos Ąžuolo salėje (Radastų g. 2, 2 a.) vyks Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro paskaita „Sveika burna – sveikas Tu“.

Paskaitos metu bus aptariama burnos higienos svarba vyresniame amžiuje, higienos įpročių sąsajos su įvairiomis ligomis ir bendra organizmo būkle. Paskaitą senjorams ves ir į klausimus atsakys burnos higienistė Diana Giršiūtė.

Renginį organizuoja Ąžuolyno biblioteka kartu su Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuru.

Renginio metu bus fotografuojama ir / ar filmuojama, todėl jūs galite būti matomi renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti paskelbti įvairiose medijos priemonėse.